nakshi yazdı:
bu hocanın ben bir sürü video sunu izledim. ve vardığım sonuçlar pek iç açıcı değil. mesela akıl hastanesinde kalması ordan çıkartılıp sağlık raporu verilmesi bunlar şöyle dedirtebilir: evet hakikaten mücadeleye bak çok savaşmış bir islam alimi. lakin röportajlarını okuduğunuz yada izleyip dinlediğiniz zaman hakikaten ilginç demeçleri var. mesela mehdilik verilse isterim gibi... önce bir mürşid-i kamil olda sonra Allah verirse verir ki; o makama gelen biri tevazusundan ben şeyhim diye diyemez utanır, nerde kaldı mehdilik verilse de alsam. sanki emanet veriyorlar. bu adam ya akıl hastası, ya gerçekten saf bilmediğinden böyle konuşuyor kendi çapında bir şeyler yapmaya çalışıyor yada mosad ın felan adamı. yazık çevresinde dolaşan insanlar ile konuşsanız sanki biz mehdinin kim olduğunu biliyoruz(ki geçende şahit olduk forumda) ne sır var bizde:) gibi gezdiklerini görürsünüz. ne diyeyim Allah kapılıp gidenlerden etmesin..
açıkçası ne adnan hoca'yı bilirim tanırım,ne de cübbeli hoca'yı. ama şu söz yani verilse alırım ama değilim gibi sözler bence o kişinin zaten mehdi a.s olacak liyakatte olmadığını gösterir.çünkü mehdi olacak kişinin bana göre öyle bir heybeti olur ki bunu yanındaki bilmese de bi farklılık hisseder ve tevazu sahibi olur bu şekilde değil. kendisi iyidir kötüdür nasıldır bilemem ama şeyh olan şeyhim bile diyemez biz sadece kul olmaya çalışırız der diyenlerden naçizane öğrendiğimiz..