Tevafuk... Az önce bendeniz de Adnan Oktar'ın bazı videolarını seyrettim. Radyo yayınından YouTube'a vermişler. Bir kısım vaaz ehli için "ahmak" "akılsız" "cahil" ifadelerini kullanıyordu Oktar... Yakışmamış, onun adına üzüldüm.
Aynı videonun sonunda sunucu soruyor: "Size Mehdi diyorlar"
Cevap: "
100 Hadis bana uyuyor hakikaten. Fiziki özelliklerim, mücadelem vs. Ama ben Cehennemden korkan biriyim, korku ile ümit arasındayım. Mehdi'yim demeye korkarım. Allah'ın kime vereceği belli olmaz. Bana Mehdilik verilirse isterim tabi. Niye istemeyeyim? Kim istemez ki! Ama ummadığımız bir kardeşime de Mehdilik verilebilir belli olmaz... Hakikaten Mehdi'yi bekliyorum."
Diyordu özet olarak...
Allah yardımcısı olsun, demek ki ölçüleri iyice kaçırmış Oktar. Sağlığı bozulmuş olabilir. Allah şifa versin.
Başka bir yazısında da "Hıristiyan Yahudi kardeşlerim" diye hitap ediyordu. Geçenlerde İsrail'e Süleyman As. Tapınağını 1 senede beraberce kurarız diye teklif gönderdi. Tabii, Süleyman Mabedinin yapılması için Mescid-i Aksa'nın yıkılması lazım.
Dedim ya Allah şifa versin.
Bir de Oktar, diğer Mehdi adayları gibi kendisine merhum Said Nursi'yi büyük ölçüde mehaz olarak alıyor. Bu da dikkat çekici. Yani nerde bir Mehdi taslağı var, Nursi'den faydalandıklarını gizlemiyorlar. Sözlerini ön plana çıkarıyorlar.
Bu 30 kişilik yardımcı konsey tuzu biberi oldu. Teşekkürler nakshi..
Son olarak, şu linkte dediğim videoların linkleri var. Arada bir iki ilginç haber verenler de olmuş. Belki bakmak isteyenler olur:
http://www.delikanforum.net/konu/57596-vakit-gazetesi-yazari-sayin-mustafa-kaplanin-dehsetengiz-tespitiokuyun.html