abi söylemeden geçemiyeceğim...

bu adamların yada bu grubun yaptıkları sana bana da dokunuyor bir yerlerden.
tasavvuf ehli-tarikat ehli olan insanları, toplum artık kötü görüyor. nedeni; hep bu insanlar yüzünden.
toplum bu nurcuları şuncuları buncuları tarikat zannediyor başlarında ki hocaları da şeyh.
ama topluma kızamazsın ki.
bu cemaatlerin yaptıkları işleri herkez biliyor. polis kurumu ellerinde, askeriyeye sızmaya çalışırlar, devlet kademelerini elde etmeye çalışırlar, para için güç için yapmadıkları yok, İRTİCA'nın kendisi bu heriflerden başkası değil. bunlar devlet düşmanı bunlar irticacı bunlar kendi çıkarları için her şeyi yok sayarlar. bunların diğer versiyonu yahudilerdir. amaca giden yolda herşey mübah zihniyeti ile... bunlardan hayır gelmez. said nursi merhumuda alet ettiler. said nursi hz.leri sadece sembol olarak kullanılmaktadır. risaleler nedir ki... bir mürşidi kamil istese bin tane o kitaplardan yazar... ne var yazmaya. ne faydası yada... kimi hak dostu etmiş. hatta yaptıkları ortada. bunların bir sonunun geleceğine ben inanıyorum ama yazık bu devlete bu millete ettiklerine...
sen, ben, herkez cehennemliğiz... bakarmısınız şu işe ya... nasıl bir topluluktur ya rabbim bu. nasıl bir islam öğretisi veriyorlar yada almışlar. kimin dinini yaşıyor bunlar. peygamber (sav) dini değil bu. bu o din olamaz... Allah bizleri bu tefrikalardan kurtaracak, bu yanlışlardan kurtaracak sultanı tez gönderir inşallah.